Copenhagen Healthtech Cluster | Har du problemer med at læse mailenså klik her. 
 
Copy of Thank you for downloading business briefAdd heading1 (7).png
Top News (10).png
Sundhedsdataudspil_nyhed_600x250_v4

Næste fase af Data Redder Liv starter nu

Efter at have bidraget betydeligt til regeringens strategi for sundhedsdata er partnerskabet bag Data Redder Liv nu klar til at tage fat på næste fase. Den 29.august mødes eksisterende og nye partnere for at planlægge implementeringen af de tre løsningsforslag, som blev fremlagt under stort fremmøde fra politikere, virksomheder og forskere 8. maj 2018 i Børssalen.

Læs mere

 

Årlig konference_v2_600x250

Konference 13. november om sundhedsinnovation

For andet år i træk afholder Copenhagen Healthtech Cluster sammen med CHI og CACHET en stor sundhedskonference, der har fokus på sundhedsinnovation i fællesskab. I 2017 samledes 450 forskere, undervisere, sundhedsprofessionelle, konsulenter, studerende og politikere for at blive klogere på hvordan vi samarbejder om at udvikle fremtidens sundhedssektor.

Deltag i konferencen


 

CHS_v2_600x250-1

Innovative SMV’er får boost til udvikling af nye sundhedsløsninger 

Strukturfondsprojektet Copenhagen Healthtech Solution tilbyder SMV’er hjælp til samarbejde om test og udvikling og adgang til forskning. Formålet er at igangsætte 30 innovationsforløb, som indebærer at en startup og en forsker sættes sammen om at udvikle sundhedsteknologiske løsninger. Projektet er drevet af Copenhagen Healthtech Cluster, som oplever stor efterspørgsel fra virksomhederne. 

Læs om innovationsforløbet her


 

Miiskin_v3_600x250_uden tekst

Billeddata gør det muligt at spotte modermærkekræft

Det kan være svært at holde styr på forandringer i huden. Med Miiskin-appen kan brugerne let overvåge specifikke modermærker eller hele kropsdele. Appen husker brugerne på at tjekke deres hud, og gør det muligt at opdage modermærkekræft på et tidligt stadie. CHC har hjulpet Miiskin med adgang til forskning og partnerskaber via innnovationsforløbet Copenhagen Healthtech Solution.

Læs om Miiskin-appen


 

Top News (11).png
Event billede_nyhedsbrev juni 2018_Health Innovation Conference_v3
 


Vi har opdateret vores privatlivspolitik

I forbindelse med den nye persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft d. 25. maj, har vi opdateret vores privatlivspolitik for at imødekomme de nye krav og informere dig om vores behandling af persondata og dine rettigheder. 

 
Ønsker du ikke længere at modtage nyheder fra Copenhagen Healthtech Cluster, kan du afmelde dig nedenfor.