Copenhagen Healthtech Cluster | Har du problemer med at læse mailenså klik her. 
 
Copy of Thank you for downloading business briefAdd heading1 (7).png
Top News (10).png
Sundhedskonference_nyhedsbrev_600x250

Konference 'Sundhedsinnovation i fællesskab'

Igen i år inviterer vi sammen med søsterorganisationerne CHI og CACHET til sundhedskonference i Mærsk Tårnet 13.november. Vi samler mere end 400 repræsentanter fra startups, virksomheder, forskning, uddannelse og sundhedsvæsenet til en dag med workshops, innovationsbazar og inspirerende oplæg. 

Se programmet her

 

Studerende_nyhedsbrev_600x250

Nyt nationalt partnerskab styrker dansk sundhedsinnovation

CHC indgår samarbejde med regionale erhvervsklynger og fem universiteter i nyt nationalt partnerskab. En bevilling på 14 mio. kr. fra Uddannelses- og Forskningsministeriet skal fremme samarbejdet mellem virksomheder og sundhedsvæsen på tværs af landet og sikre, at den nyeste forskning fra universiteterne udnyttes.

Læs mere


 

DRL_Kommissorium_nyhedsbrev_600x250_med ramme-ny

Data Redder Liv - implemenentering af løsninger

Data Redder Liv fase 2 er i fuld gang og i det netop offentliggjorte kommissorium, kan du læse, hvordan partnerskabet planlægger at omsætte løsningsforslag til konkrete initiativer. Det bliver en udvidet partnerkreds, der skal fortsætte arbejdet for bedre anvendelse af sundhedsdata og arbejde med implementering af løsningerne frem til medio 2019.

Læs kommissorium


 

Drugstars_600x250

Drugstars appen hjælper patienter med at tage deres medicin

En tredjedel af alle kronisk syge tager ikke deres medicin korrekt. Drugstars-appen motiverer patienten til at huske sin medicin ved at belønne med stjerner, som konverteres til donationer til patientorganisationer. CHC har hjulpet Drugstars med adgang til forskning og partnerskaber via innnovationsforløbet Copenhagen Healthtech Solution.

Læs om Drugstars


 

Top News (11).png
Event billede_nyhedsbrev september 2018_1
 
Event billede_nyhedsbrev september 2018_2
 


Vi har opdateret vores privatlivspolitik

I forbindelse med den nye persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft d. 25. maj, har vi opdateret vores privatlivspolitik for at imødekomme de nye krav og informere dig om vores behandling af persondata og dine rettigheder. 

 
Ønsker du ikke længere at modtage nyheder fra Copenhagen Healthtech Cluster, kan du afmelde dig nedenfor.