Copenhagen Healthtech Cluster | Har du problemer med at læse mailenså klik her. 
 
Copy of Thank you for downloading business briefAdd heading1 (7).png
Top News (10).png
Newsletter_dec_2018_1

SWOT-analyse på dansk sundhedsinnovation – sådan ser billedet ud 

Den 13. november 2018 afholdt vi sammen med Copenhagen Health Innovation og CACHET konferencen 'Sundhedsinnovation i fællesskab'. Vi bad et stærkt panel af offentlige og private aktører om at give deres bud på, hvilke styrker og svagheder, muligheder og trusler, de ser for sundhedsinnovationen i Danmark.

Se resultatet her


 

Newsletter_dec_2018_9

Startup udvikler wearable til at forhindre nedslidningsskader

Via CHS-programmet har Precure fået hjælp til test og validering af en smart wearable, der bruger kunstig intelligens til at hjælpe brugeren med at undgå de bevægelser, der giver skader. Cirka 5 mio. mennesker i EU lider af nedslidningsskader såsom mussearm og tennisalbue. Det koster samfund og virksomheder op til 80 mia. euro om året.

Se hvordan løsningen fungerer


 

Newsletter_dec_2018_7

Data Redder Liv fremhævet som europæisk best practice i Bruxelles 

Bedre anvendelse af sundhedsdata var et af hovedtemaerne på et internationalt symposium om digital sundhed i Bruxelles d. 3. december. CHC var inviteret med til at præsentere Data Redder Liv som europæisk best practice-initiativ med fokus på de tre løsningsforslag, som partnerskabet præsenterede i Børssalen d. 8. maj 2018. 

Læs mere


 

Top News (11).png
Event billede_nyhedsbrev december 2018_2
 


Vi har opdateret vores privatlivspolitik

I forbindelse med den nye persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft d. 25. maj, har vi opdateret vores privatlivspolitik for at imødekomme de nye krav og informere dig om vores behandling af persondata og dine rettigheder. 

 
Ønsker du ikke længere at modtage nyheder fra Copenhagen Healthtech Cluster, kan du afmelde dig nedenfor.