Copenhagen Healthtech Cluster | Har du problemer med at læse mailenså klik her. 
 
Copy of Thank you for downloading business briefAdd heading1 (7).png

I denne måned kan du blandt andet læse om vores fokus på patientens stemme i #DataRedderLiv-indsatsen og så kan du møde en startup, der igennem vores innovationsprogram har fået hjælp til udvikling af en løsning mod inkontinens.

God læselyst!

Top News (10).png
Nyhedsbrev_Kronik_v2

Danske patienter efterspørger bedre brug af sundhedsdata

Der bliver indsamlet flere og flere sundhedsdata – men de bliver langtfra brugt godt nok. Læs om Tobias' ønsker til bedre anvendelse og deling af data, som han mener vil give en bedre behandling og lette hans liv som multisyg med sclerose og diabetes 1.

Kroniken er bragt i Politiken d. 16. januar, af Henning Langberg, direktør i CHC og Camilla Hersom, (daværende) formand for Danske Patienter.

Læs kroniken her


 

Nyhedsbrev_Patientforeninger_v3

Samarbejde om sundhedsdata skal gavne danske patienter

Den 24. januar inviterede Data Redder Liv patientforeninger til inspirationsdag om sundhedsdata. Formålet var at drøfte erfaringer og indsigter i, hvordan sundhedsdata kan gavne patienterne og inddrage dem i debatten om anvendelse af sundhedsdata.

Få indsigter fra patienterne her


 

Newsletter_dec_2018_8

Startup udvikler løsning mod inkontinens

NoviPel fået hjælp til test og validering af en bækkenbundstræner mod inkontinens. Med indbyggede sensorer kan NoviPels løsning visualisere styrken af bækkenbundsmuskulaturen og gøre det nemmere at forstå, hvordan man træner korrekt og modvirker inkontinens.

Se filmen


 

Nyhedsbrev_AI projekt_v3

Kunstig intelligens skal hjælpe kommuner med at forebygge indlæggelser

I et nyt projekt undersøger vi, sammen med Københavns Kommune og DTU Compute, om kunstig intelligens kan bidrage til at opspore mønstre i kommunale sundhedsdata, der kan nedbringe antallet af forebyggelige indlæggelser. 

Læs om projektet her


 

Top News (11).png
Event billede_nyhedsbrev december_2019
 


Vi har opdateret vores privatlivspolitik

I forbindelse med den nye persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft d. 25. maj, har vi opdateret vores privatlivspolitik for at imødekomme de nye krav og informere dig om vores behandling af persondata og dine rettigheder. 

 
Ønsker du ikke længere at modtage nyheder fra Copenhagen Healthtech Cluster, kan du afmelde dig nedenfor.