Copenhagen Healthtech Cluster | Har du problemer med at læse mailenså klik her. 
 
Copy of Thank you for downloading business briefAdd heading1 (7).png
Top News (10).png
Sundhedskonference_nyhedsbrev_600x250

Syntetiske data - samme egenskaber som ægte data 

Udvikling af syntetiske datasæt gør det muligt for forskere og sundhedsprofessionele at arbejde med sundhedsdata uden at berøre personfølsomme oplysninger. Den finske dataekspert Arho Virkki, giver indblik i metoden og potentialet ved syntetiske data.

Læs mere her

 

Nyhedsbrev_november_2018_6

Danmarks digitale sundhedsstrategi topper listen 

Magasinet ‘The Medical Futurist’ har sammenlignet en række landes digitale strategier på sundhedsområdet og Danmarks nationale strategi for digital sundhed tager førstepladsen. Strategien betegnes som et glimrende eksempel på, hvordan man forbereder sig på vækst i kroniske sygdomme med begrænsede ressourcer.

Læs artiklen


 

Nyhedsbrev_november_2018_7

AI & BIG DATA – LIFE SCIENCE konference

Den 4. december afholder MedWatch og partnere konference om AI & Big Data i Life Science med fokus på konkrete erfaringer. Der er bl.a. fokus på hvordan udnyttelsen af data kan forbedres, hvad er mulighederne og hvordan arbejdes der konkret med dette?

Læs mere og tilmeld dig


 

Nyhedsbrev_november_2018_3

Data app hjælper med at kontrollere psykisk lidelse

Hver femte dansker har eller har haft en psykisk sygdom. Monsensos app hjælper patienter med sindslidelser til bedre at kunne håndtere deres sygdom gennem selvmonitorering og tæt kontakt med behandler. Samtidig fungerer appen som et støtteredskab til pårørende og sundhedspersonalet.

Læs om Monsenso


 

Top News (11).png
Event billede_nyhedsbrev november 2018_v2
 
Event billede_nyhedsbrev september 2018_2
 


Vi har opdateret vores privatlivspolitik

I forbindelse med den nye persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft d. 25. maj, har vi opdateret vores privatlivspolitik for at imødekomme de nye krav og informere dig om vores behandling af persondata og dine rettigheder. 

 
Ønsker du ikke længere at modtage nyheder fra Copenhagen Healthtech Cluster, kan du afmelde dig nedenfor.